Skip to content

PRIVÉFEEST!

Direct een offerte
Direct een offerte
Direct een offerte
Direct een offerte
Privefeest

Uw unieke feest maakt ons onderscheidend

Geen evenement georganiseerd door ons is hetzelfde, dat maakt ons echt onderscheidend. Wij houden niet van standaard en vertalen liever uw gedachten en ideeën naar een authentiek en realiseerbaar plan. Tast u juist in het donker en zoekt u inspiratie? Onze event specialisten nemen u graag mee op reis in de onbegrensde mogelijkheden welke wij kunnen bieden en laten u kennismaken met de voor u interessante mogelijkheden en opties.

Privefeest

Uw bedrijfsevenement waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Bij een opening, jubileum of nieuwe marketinglancering hoort natuurlijk een feestelijk evenement. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsopening of -feest blijft hangen. Dit doen wij door een uniek en sfeer vol event te organiseren waarop uw gasten zich thuis voelen en de stijl van het bedrijf wordt overgedragen. Kortom, een evenement dat meteen als tool dient. Businessmarketing wordt namelijk steeds belangrijker.

Geniet van uw eigen evenement

Uiteraard zorgen we voor een soepel verloop van het evenement. Met een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek leiden wij de dag of avond in goede banen. Op deze manier kunt u zich focussen op de gezelligheid, uw werknemers, klanten. Dat vinden wij logisch en dat mag u verwachten van ons.
Privefeest

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music 2022. All Rights Reserved