Skip to content

EVENT EIGEN LOCATIE!

Event Eigen Locatie

Feest organiseren op eigen locatie?

Hallo! Wij zijn BinQ Events. Wij zijn in staat om jullie bedrijfsfeest, jubileumfeest of event tot in perfectie te verzorgen! Geen verrassingen achteraf en op een persoonlijke manier.

BinQ Events is een no-nonsens, creatief, deskundig evenementenbureau uit het Brabantse Den Bosch. Wij zijn landelijk actief en organiseren feesten en evenementen van Maastricht tot Heerveen en alles wat daar tussen ligt. BinQ Events zorgt dat jullie te organiseren event of feest, echt een feest wordt. Feesten is vak! ons vak…

Organiseren je bedrijfsfeest of jubileum op eigen locatie

Wat steeds belangrijker wordt is de locatie van je evenement. Jullie gasten willen verrast worden. Niets gavers dan de ruimte waar normaliter gewerkt wordt om te toveren tot een waar festival, feesthal of skihut. Daar zijn wij van BinQ Events goed in. verrassen!

Event Eigen Locatie
Zoek je een goede organisatie partner met ervaring?

Zoek niet verder. BinQ Events is de partner voor een te organiseren feest, jubileum of bijeenkomst. Barstensvol feestideeën en tips om jullie feestelijkheid tot ongekende hoogte te laten stijgen. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van (bedrijfs)feesten, meetings en events.

Eigen productie van dj-shows tot foodtrucks

Naast organiseren produceren wij ook. Dus alles in een hand van feestidee tot praktische uitvoering van jullie event. We hebben meer dan 25 bewezen feestideeën die vast en zeker aansluiten bij jullie bedrijfsfeest of jubileumfeest. Denk hierbij aan een vet bedrijfsfestival, spelshow of themafeest

Jullie event is 100% ontzorgt door BinQ Events

BinQ bewaakt het budget en houdt een strakke regie. Het enige wat je hoeft te doen is beleven en genieten. Maak een afspraak met ons en wij komen bij je langs om kijken wat het beste bij jullie gelegenheid past. Voor iedere gelegenheid maken we maatwerk.

Vijf goede redenen om voor jullie bedrijfsfeest of jubileum voor BinQ Events te kiezen

– WKR proof feesten
– Altijd origineel en 100% maatwerk.
– Geen tussenpersonen en een aanspreekpersoon.
– Specialist voor een event op eigen locatie
– 100% Feestgarantie. daar gaan we voor!

Foto Gallerij

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music 2022. All Rights Reserved