Skip to content

Over ons!

THE NIGHT FLIGHT | Coverband

Over ons

Welkom bij J-Music Events & Entertainment, sinds 2010 jouw betrouwbare partner voor advies, boeking, planning en begeleiding van artiestenprogramma’s. Wij nemen graag alle zorgen uit handen. Met ons als jouw enige aanspreekpunt voor de volledige line-up van jouw evenement bespaar je kostbare tijd en gedoe. Dankzij onze uitgebreide ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij dé bron voor het boeken van vele bekende artiesten.

Bij ons kun je niet alleen individuele artiesten boeken, maar bieden we ook totaalprogrammering aan! Of je nu een knallende coverband zoekt, artiest, een tributeband, openingsact, DJ of zelfs een complete show zoekt, wij regelen het voor je.

Het beste van alles is dat we je de scherpste prijzen bieden. We begrijpen dat budgetten vaak beperkt zijn, maar dat betekent niet dat je concessies hoeft te doen aan de kwaliteit van de artiesten. Ons doel is om jou de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat je kunt genieten van hoogwaardig entertainment zonder je zorgen te maken over de kosten.

Dus, of je nu een enkele artiest of een complete line-up zoekt, neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met onze totaalprogrammering. We staan klaar om jou te helpen en de perfecte artiesten voor je evenement te regelen, tegen de scherpste prijzen.

Na onze gezamenlijke brainstorm sturen we je een creatief voorstel dat naadloos past bij jouw budget, doelgroep en wensen. Samen werken we toe naar het definitieve programma, waarmee we de bezoekers zullen verrassen, (indien van toepassing) meer omzet kunnen genereren en concurrerende evenementen kunnen overtreffen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement naar nieuwe hoogten brengen!

Organiseren of ondersteuning van uw evenement

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van verschillende evenementen zoals Festivals, Privé evenementen en Bedrijfsfeesten. Het is mogelijk uw feest of evenement helemaal uit handen te geven en kunnen wij zorgen voor eventueel de aankleding van de locatie, licht, geluid, verschillende bands en acts van formaat.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar. 

  • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
  • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
  • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
  • Altijd de laagste prijs garantie
Over ons

Uw partner voor evenementen en organisatie

Bij J-MUSIC EVENTS organiseren wij met veel passie alle denkbare bedrijfsevenementen, privéfeesten en publieke evenementen afgestemd op uw gasten. 

Uw bedrijfsopeningen die een boodschap ademt, evenementen als onderdeel van Uw groei ambitie, exclusieve bruiloftsfeesten , het is allemaal mogelijk. Wij nemen alle organisatorische zorgen uit handen en creëren met passie uw evenement.

Een aanspreekpunt!

Locatie, entertainment en catering: als u die zaken voor elkaar hebt, lijkt uw feest al ge-slaagd. Of toch niet? J-MUSIC EVENTS weet wel beter. Want bij de organisatie van een feest of evenement komt nog veel meer kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van licht, geluid, podium, decor, elektriciteit en beveiliging? En toiletwagens, dranghekken, tribunes en portofoons … te veel om op te noemen! J-MUSIC EVENTS zorgt ervoor dat uw evenement van a tot z geslaagd is en u nergens omkijken naar hebt.

Over ons

 

Over ons
Over ons
Over ons

Hebben wij uw interesse gewekt? 

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via 

info@J-Music.nl of bel direct +31(0)6 43 52 14 43.

Wij verzorgen entertainment van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs!

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Direct naar

> Artiesten
> Bands

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music 2022. All Rights Reserved