Skip to content

Over ons!

JLOUSBERG_R1_6517_PRINT-1920x1080

Over J-Music Events & Entertainment

J-Music Events & Entertainment verzorgt al vanaf 2010 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement. Of u nu kiest voor een spetterende Coverband, Artiest, Host/MC die uw publiek kan ophypen een DJ of alleen akoestische achtergrondmuziek. Voor ieder feest of evenement bieden wij passende muziek en entertainment op maat. Een feestelijke taak die wij uiterst serieus nemen!

Organiseren of ondersteuning van uw evenement
Wij hebben veel ervaring met het organiseren van verschillende evenementen zoals Festivals, Privé evenementen en Bedrijfsfeesten. Het is mogelijk uw feest of evenement helemaal uit handen te geven en kunnen wij zorgen voor eventueel de aankleding van de locatie, licht, geluid, verschillende bands en acts van formaat.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar. 

  • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
  • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
  • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
  • Altijd de laagste prijs garantie
Over ons

Uw partner voor evenementen en organisatie

Bij J-MUSIC EVENTS organiseren wij met veel passie alle denkbare bedrijfsevenementen, privéfeesten en publieke evenementen afgestemd op uw gasten. 

Uw bedrijfsopeningen die een boodschap ademt, evenementen als onderdeel van Uw groei ambitie, exclusieve bruiloftsfeesten , het is allemaal mogelijk. Wij nemen alle organisatorische zorgen uit handen en creëren met passie uw evenement.

Een aanspreekpunt!

Locatie, entertainment en catering: als u die zaken voor elkaar hebt, lijkt uw feest al ge-slaagd. Of toch niet? J-MUSIC EVENTS weet wel beter. Want bij de organisatie van een feest of evenement komt nog veel meer kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van licht, geluid, podium, decor, elektriciteit en beveiliging? En toiletwagens, dranghekken, tribunes en portofoons … te veel om op te noemen! J-MUSIC EVENTS zorgt ervoor dat uw evenement van a tot z geslaagd is en u nergens omkijken naar hebt.

Over ons

 

Over ons
Over ons
Over ons

Hebben wij uw interesse gewekt? 

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via 

info@J-Music.nl of bel direct +31(0)6 43 52 14 43.

Wij verzorgen entertainment van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs!

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Direct naar

> Artiesten
> Bands

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music 2022. All Rights Reserved