Skip to content

BRUILOFT!

Bruiloft

Bruiloften bij J-MUSIC EVENTS!

Het is zover. Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Dit moet de mooiste dag van je leven worden. Maar voordat het zover is, moet je eerst de bruiloft plannen. En daar komt toch wel veel bij kijken. Daarom organiseren we bij J-MUSIC events onvergetelijke bruiloften, helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo kan jij zorgeloos genieten van een perfecte dag.

Bruiloft plannen

Een bruiloft plannen is niet iets wat je zomaar even doet. Je moet met veel dingen rekening houden. Wanneer ga je eigenlijk trouwen? Wat is het budget voor de bruiloft? Op welke locatie gaat het feest plaatsvinden? Wie gaan jullie uitnodigen? Krijgt de bruiloft een thema? Welke decoratie past daarbij? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fotografie, muziek, uitnodigingen, ringen, het vervoer, eten en entertainment. Zelf een bruiloft plannen kost veel tijd en levert vaak onnodige stress op.
Bruiloft

Iets dat je juist niet wilt in de aanloop naar zo’n uniek moment. Het is zonde als je bruiloft overschaduwd wordt door geregel en gestress. Daarom helpen we je hier graag bij. Je hoeft het niet alleen te doen.

Bij J-MUSIC Events hebben we veel ervaring met het organiseren van bruiloften. We ontzorgen je volledig, waardoor jij volop kunt genieten van jouw magische dag. Om de perfecte bruiloft voor je te organiseren, gaan we eerst met je in gesprek. Het draait namelijk helemaal om wat jij wilt. Samen stellen we een plan op. Weet je iets niet helemaal zeker? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange, professionele ervaring met bruiloften barsten we van de ideeën voor een prachtige dag. We weten precies wat er nodig is om je bruiloft te organiseren, zodat al jouw dromen en wensen in vervulling gaan. Niets is voor ons te gek. Echt alles kan en mag.
Entertainment bruiloft

Eén van de lastigste dingen om te regelen is het entertainment op je bruiloft. Jullie hebben als bruidspaar een druk schema, maar je gasten zullen soms even niets te doen hebben. En dat is helemaal niet erg, maar dan is het wel fijn als je het entertainment voor je bruiloft goed regelt. Je kunt dit op veel verschillende manieren invullen.

Een paar ideeën zijn bijvoorbeeld:
⦁ Een bruiloft DJ voor de late uurtjes
⦁ Geniet samen met je gasten van livemuziek
⦁ Zet een photobooth neer voor je gasten of leg polaroidcamera’s neer
⦁ Organiseer een bruiloftsquiz
⦁ Huur sneltekenaars of karikaturisten in die tekeningen van je gasten maken
⦁ Regel live painters die je bruiloft schilderen
⦁ Laat je verrassen met een vuurshow

Een ervaren bruiloft DJ is cruciaal voor een feest waar nog lang over nagepraat wordt. Je hoopt op een volle dansvloer en een DJ die precies aanvoelt welke muziek bij het moment past. We helpen je de DJ uit te kiezen die aan al jouw eisen voldoet. Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met het genre, maar ook met betrouwbaarheid, ervaring en een eventuele back-up.

Foto Gallerij

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music 2022. All Rights Reserved