Mart Hoogkamer

RichtPrijs: € 5.995,-

Omschrijving: Nederlandstalig, Volkszanger, Levenslied
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Dorpsfeest, Festival, Kroeg
Inclusief: M-Set

Tino Martin boeken, de volkszanger van dit moment!

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers.

Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talent show blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer Liefde van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop.

Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award.

Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten.

Mart Hoogkamer inhuren voor je feest

Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen.

De single Ik kan je Niet vergeten  wordt een knaller van een hit. 2020 start helaas al snel met de Corona crisis waardoor de agenda van Mart en alle andere artiesten volledig instort. Gelukkig weet Mart het publiek nog wel een beetje op te vrolijken met zijn nieuwste single ‘jij bent gemaakt voor mij’.

Vanaf de zomer van 2021 kan niemand in Nederland meer om Mart Hoogkamer heen. Zijn nummer “Ik ga zwemmen…in bacardi lemon” is de grote zomer hit van 2021! Mart Hoogkamer heeft zich ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken!

Zanger Mart Hoogkamer is te boeken voor een tape optreden van 1 x 30 minuten. Mart Hoogkamer boeken doe je heel eenvoudig en snel bij Buro Voor Muziek. Vul hiernaast het aanvraagformulier in of bel, mail of app ons. Ook voor andere (volks) artiesten ben je bij ons aan het juiste adres!

Genre

Nederlandstalig, Volkslied

Tijdsduur

1 x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

OPTIONEEL

Begeleidingsband
Inclusief licht en geluid

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Mart Hoogkamer is geheel vrijblijvend,  je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van artiesten, bands of acts.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring