Tino Martin

*RichtPrijs: € 9.950 – € 12.500

Omschrijving: Bekende zanger, Nederlandstalig, Top 40, Volkszanger
Gelegenheid: Festival, Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Bruiloft
Inclusief: M-Set, excl. licht- en geluidsset

Tino Martin boeken, de volkszanger van dit moment!

Tino Martin boeken op jouw feest of event? In 2013 tekent Tino Martin een contract bij Studio One. Dit resulteerde in het nummer ‘Doe wat je wil’. Tino brengt in 2014 – 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet me vallen’. In oktober 2015 gaf hij 2 uitverkochte concerten in Amstelveen. Ook werd zijn 1e album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100. Zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met bijna 300 optredens per jaar mag hij zich de één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Tino Martin boeken

Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album ‘Jij liet me vallen’. In mei 2016 trad hij op in de HMH en werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Op 10 juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. Zijn 2e studio album ‘Hoe ik het zie’ is inmiddels een feit en bevat de singles ‘Laat me leven’ (duet met Gerard Joling), ‘Blijf bij mij’ en ‘Stip op nummer 1’. Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind okt 2017 gereleased.

Boekingen van Tino Martin

In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

TV Debuut

Op 12 maart 2021 verscheen de single ‘Ik Mis Je Niet’, als soundtrack van de romantische komedie ‘Just Say Yes’ die vanaf 2 april 2021 wereldwijd op Netflix is te zien en waarin Tino zijn debuut als acteur maakt. Op 26 en 27 november 2021 keert Tino Martin weer terug in de Ziggo Dome met de show ‘Viva Las Vegas’. Direct Tino Martin boeken ? Klik hier voor boekingen van Tino Martin

 

Genre

Nederlandstalig, Volkslied

Tijdsduur

1 x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

OPTIONEEL

Licht en Geluid
Begeleidingsband

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Tino Martin is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud!
Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van artiesten, bands of acts.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring