Samantha Steenwijk

RichtPrijs: € 3.995,-

Omschrijving: Nederlandstalig, Volkszangeres, Levenslied, Feest
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Dorpsfeest, Festival, Kroeg
Inclusief: M-Set
In combinatie te boeken met MIKE PETERSON! Vraag naar de mogelijkheden.

Samantha Steenwijk boeken, de geliefde volkszangeres van dit moment!

Samantha Steenwijk boeken bij J-Music Events & Entertainment

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. Samantha Steenwijk boeken voor een optreden zal beslist een onuitwisbare indruk achterlaten!

Bloed, Zweet en Tranen

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.

In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team ( Vincent Claase & Hans van Vondelen ) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

 

Vliegende entree

In 2009 maakt Samantha een vliegende entree met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Dat ze bij opkomst tijdens het concert keihard onderuit gaat is ze dan ook weer snel vergeten. Samantha; “ Dit was een complete nachtmerrie. Ik kon wel janken maar wilde mezelf niet laten kennen en ging dus (met een gekneusde pols) quasi vrolijk verder zingen. Je kijkt er enorm naar uit en dan heb je ineens zo’n Anneke Grönloh momentje.. “Achteraf moesten we er keihard om lachen want het is typisch iets voor mij om zoiets mee te maken” “Het applaus van het publiek na mijn optreden was oorverdovend”

Live bij de Toppers in Concert

Op 26 & 27 mei 2017 ging een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treed met veel enthousiasme, 2x in een uitverkochte Amsterdam Arena op bij Toppers in Concert. (Wild West, Thuis Best)

Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar BZET single ‘Zonder jou’ (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts. 

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken doe je bij J-Music. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct een optie te plaatsen voor een boeking. We helpen je graag verder!

Genre

Nederlandstalig, Volkslied

Tijdsduur

1 x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

OPTIONEEL

Begeleidingsband
Inclusief licht en geluid

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Samantha Steenwijk is geheel vrijblijvend,  je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van artiesten, bands of acts.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring