Rolf Sanchez

RichtPrijs: V.A. € 12.995 

Omschrijving: Spaanstalig, Nederlandstalig, Pop
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Dorpsfeest, Festival, Club, Theater

Rolf Sanchez boeken, de Hit-Sensatie van dit moment!

Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters ‘Pa Olvidarte’ voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de Top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde daarnaast ook de platina status.

In maart 2020 bracht hij zijn eigen single ‘Como Tu’ uit, welke in no-time miljoenen keren werd gestreamd. In juli 2020 kwam zijn single ‘Mas Mas Mas’ uit en dit vrolijke zomerse nummer werd direct een groot succes; de plaat wist de nummer 1 positie in alle Nederlandse hitlijsten te bereiken. Het duurde dan ook niet lang voor ‘Mas Mas Mas’ de platina status wist te behalen. In december 2020 werd bekend gemaakt dat ‘Mas Mas Mas’ met ruim 20 miljoen streams op plek nummer 29 van meest beluisterde nummers op Spotify stond. Ook kreeg Rolf een speciale award van video platform YouTube; de officiële video clip van ‘Mas Mas Mas’ kwam in de Top 10 van trending muziek videos  van 2020.

Rolf Sanchez boeken, met LATIN SOCIETY BAND!

In juli 2020 gaf Rolf met zijn band ‘Latin Society’ een eigen show in de Amsterdamse Ziggodome als onderdeel van de ‘Larger Than Live’ tour. Deze show werd ook gelivestreamd. Vanaf oktober 2020 reist Rolf Sanchez Nederland door om samen met zijn band in diverse theaters op te treden met zijn ‘Mi Aventura’ tour. 

Eind november 2020 bracht Rolf een speciale ballad uit met de titel ‘Ik Wens’.

Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek. Rolf Sanchez boeken of Rolf Sanchez inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!

site-11-1
Rolf Sanchez - Boeken bij J-Music-11-7
Rolf Sanchez - Boeken bij J-Music-11-5
Rolf Sanchez - Boeken bij J-Music-11-3
Rolf Sanchez - Boeken bij J-Music-11-4
Rolf Sanchez - Boeken bij J-Music-11-2
Genre

Nederlandstalig
Spaanstalig,
Pop

Tijdsduur

1 x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

OPTIONEEL

Begeleidingsband
Inclusief licht en geluid

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Rolf Sanchez is geheel vrijblijvend,  je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van artiesten, bands of acts.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Di-rect, Miss Montreal of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse studentenfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Over J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved

Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring