MAAN

*RichtPrijs: € 13.750,-

Omschrijving: Bekende zangeres, Nederlandstalig, Top 40, Bekende hits
Gelegenheid: Festival, Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Bruiloft
Inclusief: Incl. monitorset, excl. licht- en geluidsset

Maan boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Festival, Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443.

BIOGRAFIE MAAN
Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, dan is het Maan wel. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won in 2015, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. Het is dan ook niet zonder reden dat vrijwel al haar nummers luidkeels worden meegezongen door het publiek. En dat is precies hoe Maan zelf haar succes afleest: “Als iedereen staat mee te zingen, juichen en springen, heb ik het gevoel dat ik het goed heb gedaan.”

MAAN BOEKEN
Het succes van Maan begon al kort na het winnen van The Voice of Holland, met het uitbrengen van haar eerste single “Perfect World”, geproduceerd door Hardwell. En al snel volgden hierna vele andere singles. Denk bijvoorbeeld aan “Blijf bij mij” met Ronnie Flex, haar eigen nummers “Ze huilt maar ze lacht” en “Lief zoals je bent”, “Hij is van mij” samen met Kris Kross Amsterdam, Tabitha & Bizzey, “Rode Wijn” met Kraantje Pappie, “Blijven slapen” met Snelle en zo kunnen we nog eindeloos doorgaan. Het zijn er bijna te veel om op te noemen!

BEKENDE ARTIEST BOEKEN
Kortom: reden genoeg om Maan toe te voegen aan de line-up van jouw festival, of haar te boeken voor jouw feest of event! Bij Lukassen helpen je we hier graag mee verder. Ontdek wat onze jarenlange ervaring voor jou kan betekenen, en neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat en meer informatie.

MAAN BOEKEN MET LIVE BAND
De taal was niet de enige verandering sinds haar vorige tours, ook aan de manier van muziek maken bouwt Maan verder, samen met haar band. Waar ze voorheen op pad ging met een toetsenist, bassist en drummer, werd daar nu nog een gitarist, danseressen en achtergrond zangeressen (VelVet Fox) aan toegevoegd. “De muziek is organischer, het geeft echt dat bandjesgevoel. We kunnen jammen zo lang we willen. Zó vet!”

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? 

Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Genre

Top 40, Nederpop, Pop, HipHop & Hits van nu

Tijdsduur

1 x 30 minuten

Bezetting

1 personen

OPTIONEEL

Inclusief Live Band

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Maan is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). 

Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved