LA FIESTA

*RichtPrijs: € 3.295,-

Omschrijving: Latin Band, Coverband, Feestband
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Festival, Bruiloft
Inclusief: Incl. monitorset, excl. licht- en geluidsset

LA FIESTA boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443.

Dé beste Latin band van Nederland  

La Fiesta, dé feestelijke allround band. Door de veelzijdigheid van het aangeboden repertoire is ieder evenement om te toveren tot een uniek festijn. De variatie in genres, zoals danceclassics, salsa, merengue, bachata, soca, reggae, (neder)pop, rock ‘n roll en ballads, maakt het mogelijk ‘ieder wat wils’ te bieden. Ook van de Nederlandse Hits weten ze een swingende latin versie van te maken! Typerend voor La Fiesta is het weten in te spelen op het publiek en het werkelijk betrekken van de toehoorders bij de shows. Innoverend, warm en sfeervol.

Kleurrijke allroundband

De band staat voor een feestelijke avond met alleen de allerbeste hits en medleys. Het feest met herkenning van klassieke hits en actueel repertoire staan garant voor een geslaagd feest. Het geheim van La Fiesta is simpel: professioneel, maatwerk en met plezier het publiek vermaken. Een band die beseft dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid en de gasten: met La Fiesta is het altijd feest!

La Fiesta boeken
La Fiesta wordt vaak geboekt voor nationale en internationale festivals, openbare evenementen, privéfeesten en bedrijfsfeesten. Ook over de grens (België, Duitsland, Suriname en zelfs in Saoedi-Arabië!) zijn ze enorm populair. In het Holland Casino Amsterdam, Den Haag en Rotterdam is La Fiesta al meer dan 10 jaar een graag geziene act, met het hoogste aantal bezoekers op een feestavond!

De formatie bestaat uit zes professionele muzikanten met uitstekende vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een sublieme geluids- en lichtshow resulteert dit in entertainment van de bovenste plank. Met hun groovy muziek brengt La Fiesta het publiek in een feestelijke stemming. De muzikanten zijn afkomstig uit West-Indië, Nederland, Kaapverdië en Suriname.

Voor elk event een passende show
La Fiesta verzorgt optredens voor o.a. bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften en overige feestelijke gelegenheden. Bekijk hier onze referenties. Ook in het buitenland (o.a. Suriname, België, Duitsland en Frankrijk) heeft deze swingende allround formatie succesvolle optredens verzorgd.

Maak uw ‘Fiesta’ compleet door de band te boeken in combinatie met een DJ, fotograaf, dansgroep, limbo show, brassband of zelfs Caraïbische catering! Desgewenst kunnen additionele licht- en geluidsinstallaties op maat worden aangeleverd.

Genre

Allround, disco / danceclassics, soul, reggae, R&B, NL hits en latin ritmes zoals salsa, bachata en merengue.

Tijdsduur

3 x 45 minuten
2 x 45 minuten
1 x 90 minuten

 

Bezetting

6 personen

OPTIONEEL
  • Licht en Geluidset
  • Professionele DJ
  • Special FX
  • Led Wall

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van La Fiesta is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). 

Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved