De Heeren van Aemstel Band

*RichtPrijs: € 5.495,-

Omschrijving: Coverband, Feestband
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Festival, Kermis
Inclusief: Incl. monitorset, excl. licht- en geluidsset

De Heeren van Aemstel Band boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443.

Biografie De Heeren van Aemstel Band

Biografie De Heeren van Aemstel Band

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band.

Ongekende energie

Wat een ongekende energie. Wat een heerlijke strotjes. Wat een strakke muzikanten. Maar bovenal: wat een feest! De 8-persoons formatie van de Heeren van Aemstel Band speelde al heel wat zalen en pleinen plat. Niet voor niets dat topartiesten graag met deze band het podium onveilig maken. Zet je schrap voor een energieke, avondvullende show met steeds weer een verrassende wending. 

Als begeleidingsband van vele bekende artiesten tot allround coverband op jouw (bedrijfs- of huwelijks)feest. Deze band doet het, en hoe…

Bekende allround coverband

In de bekendste muziekkroeg van Nederland hebben reeds grote namen opgetreden met deze superstrakke band. De kracht van deze… show is vooral de diversiteit.

Boekingen Heeren van Aemstel Band

De Heeren van Aemstel Band is te boeken als coverband of in samenwerking met je favoriete artiesten. Dit zijn liveshows zoals liveshows ooit bedoeld zijn! Een heel breed repertoire maakt de band geschikt voor nagenoeg iedere gelegenheid. Door de enthousiaste muzikanten ontstaat er al snel een interactieve sfeer met het publiek.

Boek De Heeren van Aemstel Band

De 8-koppige band speelde al menig plein en feesttent plat en doet dat maar al te graag ook op jouw feest of evenement.

Boek een band

Met krachtige energieke avondvullende show geeft deze band vol gas om jouw feest tot ongekende hoogtes te brengen.

Coverband boeken

Met een super breed repertoire is de band nagenoeg voor alle gelegenheden geschikt. En het enthousiasme van de muzikanten spat er vanaf.

 “De Heeren van Aemstel Band” trekt vanaf nu het hele land door. Begeleid al dan niet jouw geboekte artiest maar maakt er absoluut een feest van.

Energiek avondvullend programma.

De flexibiliteit in de samenstelling maakt de band geschikt voor ieder evenement.

Genre

Allround, 90’s, & 00’s  House, EDM, NL, Feesthits, Rock, Dance Classics, Pop, HipHop & Hits van nu

Tijdsduur

 1 x 90 minuten, 3 x 45 minuten of 

2 x 60 minuten

Bezetting

9 personen

OPTIONEEL
  • Licht en Geluidset
  • Professionele DJ
  • Special FX
  • Led Wall

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van De Heeren van Aemstel Band is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud!
Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved