FEESTNATION (DJ/MC ACT)

€ 1.195,-

Omschrijving: Feest DJ, Allround DJ, Festival DJ, APRS-SKI DJ
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Festival, Bruiloft
Techniek: Excl. DJ Set, licht- en geluidsset
Op aanvraag: Complete DJ Set, Mengtafel, Luxe DJ Booth, Monitor Speakers

FEESTNATION boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443

WE ARE THE NATION

Feestnation boeken voor jouw feest of event? WE ARE THE NATION. Kijk om je heen, vandaag is iedereen een eenheid, één familie. Met een volle bak energie en zwaaiende vlaggen laat FEESTNATION de adrenaline pompen. Vergeet alle landsgrenzen, ze gaan elk festival, tentfeest en club af, en laten een spoor van vernieling achter. Chaos tot aan het dak, aan het einde van de avond zijn we één FEESTNATION.

Feestnation boeken

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Dus kom op, en ga Feestnation boeken!

 

BOEKINGEN VAN FEESTNATION

Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Rafaël & Miquèl (FEESTNATION) waren al eerder te gast op festivals als Zwarte Cross, DEFQON.1, Freshtival, Total Loss, Dreamfields, Lakedance, Decibel Outdoor, REBiRTH Festival, Emporium, Bevrijdingsdag Enschede, Royal Dutch Eindhoven, Fout Oranjefeest Arnhem, Høtspot festival, Huntenpop, Crisis Cross Festival en Heavenz Festival.

JOIN THE NATION

Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten. Met een aantal mooie releases in de aankomst staat FEESTNATION in de startblokken om ook jouw evenement op zijn kop te zetten! Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation. Energie in de overtreffende trap vanaf moment één: FEESTNATION is here to explode!

Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest?  Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Genre

Dance/Trance/House/Party.

Allround, 90’s HITS, Happy Hardcore, Classics, 00’s Hits….EDM, Techno, Apres-ski, NL FEEST!

Tijdsduur

60 minuten

Bezetting

2 persoon 

OPTIONEEL

Licht en Geluidset

Complete DJ Set

Special FX

Led Wall

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het boeken van FEESTNATION is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). 

Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved