DJ WESLEY ROOIJAKKERS 

*RichtPrijs: € 595,-

Omschrijving: Feest DJ, Allround DJ, Festival DJ
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Festival, Bruiloft
Techniek: Excl. DJ Set, licht- en geluidsset
Op aanvraag: Complete DJ Set, Mengtafel, Luxe DJ Booth, Monitor Speakers

FEEST DJ | WESLEY ROOIJAKKERS boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443

ALLROUND FEEST DJ Boeken

DJ WESLEY ROOIJAKKERS en is een vertrouwd gezicht op Festivals, Clubs, discotheken en bij diverse evenementen in heel Nederland. Ook wordt hij veel gevraagd voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Met zijn jarenlange ervaring mixt Wesley gezelligheid, humor en een tikkeltje ADHD naadloos in elkaar over. Interactie en op toegankelijke wijze inspelen op de wensen en behoeften van het publiek, zijn zijn kenmerken!

WELK GENRE MOGEN WE VERWACHTEN ?

Hij draait gewoon alles! Van de beste dance-classics tot de foutste meezingers echt alles komt voorbij. Maar ook van een setje vette house beats is hij niet vies van.

SPECIALE WENSEN?

Opdrachtgevers die van tevoren specifieke ideeën hebben over de soort muziek worden door deze DJ op hun wenken bediend. Tijdens de avond zelf laat hij zijn platenkeuze volledig afhangen van de sfeer op een avond, de reacties van het publiek en de wensen van de opdrachtgever. 

Waar kan je wesley vinden?

Wesley is regelmatig te zien op de grote festivals en evenementen. Afgelopen jaar heeft Wesley o.a. gedraaid tijdens: Matrixx Live aan de Kade, Smerrig Festival (2x), UDNZ Festival, Hatseflats, Eindhoven Winter Festival, en daarnaast nog een aantal grote feesttenten en kermissen. Ook staat Wesley regelmatig met de grotere acts en artiesten op het podium.

 Aankomend jaar staan er nog veel meer leuke evenementen gepland, waaronder: Lakedance (winterpark stage), Foutdoor Festival, Zinderend Oirschot, Groots Gestel, Smerrig Zomerweekender, Qmusic Foute Party Gemert, en daarnaast nog vele leuke boekingen meer.

Drive-in show, Entertainment, specials of techniek

De DJ show kan uitgebreid worden met een complete Drive-in Show (geluids- en lichttechniek) verzorgen met diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals live entertainment in de vorm van een saxofonist / percussionist, extra lichteffecten of een verlichte dansvloer! 

Naast het boeken van onze DJ’s, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag een coverband of een artiest zoals Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? 

Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest?  Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Genre

Feesthits, Allround, 90’s HITS, Happy Hardcore, Classics, 00’s Hits….EDM, Techno, Apres-ski, NL FEEST!

Tijdsduur

In overleg

Bezetting

1 persoon 
Vocal MC (Optioneel bij te boeken)

OPTIONEEL

Licht en Geluidset

Complete DJ Set

Special FX

Led Wall

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het inhuren van Allround Feest DJ | DJ WESLEY ROOIJAKKERS  is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). 

Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved