MAURICE FERMONT

(Feestzanger)

€ 495,-

Omschrijving: Feestzanger, DJ, Allround DJ, Festival DJ, APRS-SKI DJ, Zanger
Gelegenheid: Bedrijfsfeest, Feestweek, Tentfeest, Dorpsfeest, Festival, Bruiloft
Techniek: Excl. DJ Set, licht- en geluidsset
Op aanvraag: Complete DJ Set, Mengtafel, Luxe DJ Booth, Monitor Speakers

DJ ACT – Maurice Fermont – € 695,-

DJ MAURICE FERMONT boeken? Met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment denken wij graag met je mee. Zoek je de beste invulling voor uw Bedrijfsfeest, Feesttent, Dorpsfeest, Bruiloft, een ander evenement of feestavond? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Direct boeken? Bel dan met 06-43521443

Maurice Fermont

Maurice Fermont, geboren in 1990 en momenteel woonachtig midden-Limburg (Heythuysen). Op jonge leeftijd is hij al geboeid geraakt door muziek, zingen en performen. Op 6-jarige leeftijd stond hij al op het podium mensen te entertainen tijdens locale evenementen. Een ritmegevoel ontwikkelde zich dus heel natuurlijk. Dit resulteerde in 12 jaar slagwerk (drums en percussie) beoefening, waarna de drumstokken werden ingeruild voor CD spelers, DJ apparatuur en microfoons. 

100% FEESTGARANTIE – DJ & ZANGER VOOR DE PRIJS VAN 1

Dat Maurice over veelzijdigheid beschikt kun je eveneens afleiden uit het feit dat hij niet alleen als DJ hele meutes uit het dak laat gaan, maar ook als zanger zijn sporen heeft verdiend. Inmiddels staat Maurice op verschillende podia in binnen en buitenland en weet op veel plaatsen het publiek keer op keer te verbazen met zijn energieke en muzikaal afwisselende optredens. Elk optreden wordt weer uniek afgestemd op het aanwezige publiek, op deze manier blijft hij vernieuwen en entertainen op basis van de wensen van het
publiek. 

BOEKINGEN VAN FEESTNATION

Sinds 2021 is hij tevens lid van de “Zingende Barmannen” een act die nationaal bekendheid geniet. Dit heeft ervoor gezorgd dat Maurice nog allrounder inzetbaar is en tegenwoordig graag avondvullend DJ en zang
combineert. Met zijn hoge platensnelheid, veelzijdig microfoongebruik en een flinke dosis hits per uur is het onmogelijk voor het publiek om stil te blijven staan op zijn muziek! Als je Maurice aan het werk ziet weet je dat het een groot feest zal worden. Deze DJ/presentator/artiest bezit de nodige vakkennis, podium-ervaring en heeft een bijzonder mooi stemgeluid. Alle ingrediënten voor een geslaagde show!

Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest?  Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Zanger - Maurice Fermont

Maurice Fermont is ook als feestzanger te boeken   1 x 30 minuten (tape-show)

DJ ACT - MAURICE FERMONT

Maurice Fermont is ook als DJ ACT te boeken tijden in overleg
Genre

FEEST HITS
Dance/Trance/House/Party.

Allround, 90’s HITS, Happy Hardcore, Classics, 00’s Hits….EDM,  Apres-ski !

Tijdsduur

In overleg

Bezetting

1 persoon 

OPTIONEEL

Licht en Geluidset

Complete DJ Set

Special FX

Led Wall

Prijsinformatie

Deze aanvraag voor het boeken van DJ MAURICE FERMONT is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en zit nergens aan vast. Alle prijzen op deze website zijn richtprijzen en onder voorbehoud! Prijzen zijn excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). 

Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid en rider van de artiest, band of act.

De prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen verschillen per periode, evenement en locatie. Deze gages zijn de bij J-Music Events & Entertainment laatst bekende vanaf-prijzen voor het inhuren van een artiest, band of act.

Totaalprogrammering

Naast het boeken van onze bands, doen we meer. Wil je bijvoorbeeld graag Rolf Sanchez, Tino Martin of Mental Theo op je evenement of festival? Moet er een mooi muziekprogramma neergezet worden tijdens het jaarlijkse Feestweek, Dorpsfeest of Tentfeest? Of ben je nog op zoek naar die ene topper voor jullie personeelsfeest? Wij bemiddelen en denken graag mee over het (totaal)programma en kunnen putten uit een groot netwerk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info en/of mogelijkheden.

Contact J-Music

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

info@j-music.nl of bel direct 
+31(0)6 43 52 14 43

Grimbergenstraat 17, 1066 JT Amsterdam

Klantwaardering

Bekijk bij trustpilot.nl

Hulp nodig bij het boeken van een artiest of band?

J-Music Events & Entertainment 2022. All Rights Reserved